Zoeken naar:

Wij helpen u graag door uw woningontruiming uit handen te nemen.

Daarbij gaan we secuur te werk, werken we efficiënt, zorgvuldig en gaan met respect met uw bezittingen (of die van uw familieleden) om. Zo zijn wij ook inzetbaar bij een gedwongen woningontruiming die bijvoorbeeld door huurschuld of wangedrag veroorzaakt is. Voor ontruimen met spoed kunt u ook bij ons terecht.

Woning ontruimen door Quick Movers

Een woningontruiming kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Een ontruiming kan bijvoorbeeld om de hoek komen kijken bij een faillissement of wanneer een familielid is overleden.

U heeft genoeg aan uw hoofd en de ontruiming is een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Toch is het zaak om uw inboedel zo snel mogelijk te ontruimen en elders onder te brengen. Dit kan veel tijdsdruk en dus stress tot gevolg hebben.

Wij voeren niet enkel particuliere verhuizingen en ontruimingen uit, maar staan tevens klaar voor zakelijke klanten.

Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming erg nuttig zijn: de bedrijfsruimte die u huurde, kan al in een dag helemaal schoon en leeg worden opgeleverd.

Ontruimen zonder stress

Een veelgehoord probleem bij de woningontruiming is de korte tijd die er beschikbaar is voor het ontruimen. Ontruimen is vaak het gevolg van onvoorziene omstandigheden waardoor een woning of bedrijfspand plotseling dient te worden leeggehaald.

Deze plotselinge confrontatie met een onvoorziene wending, bijvoorbeeld een overlijden of een faillissement, is vaak een factor die veel stress met zich meebrengt. De emoties kunnen daarnaast hoog oplopen. Dit kan in combinatie met het vooruitzicht op ontruimen voor een schijnbaar onoverkoombaar probleem zorgen.

Juist in deze tijd staan de vakkundige ontruimers van Quick Movers voor u klaar. Onze verhuizers houden er rekening mee dat de ontruiming een emotionele en pijnlijke gebeurtenis kan zijn en passen hun handelen hierop aan. Uw ontruiming wordt respectvol uitgevoerd door vakkundige verhuizers die zorgvuldig omgaan met de te ontruimen goederen.

De mogelijkheden van uw woningontruiming

Op het gebied van woningontruiming en zakelijke ontruiming bieden wij veel mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Fullservice ontruiming: wij nemen de gehele woningontruiming voor u uit handen.
  • Fullservice ontruimingen met schoonmaak: wij kunnen desgewenst het pand na het ontruimen schoon opleveren.
  • Fullservice ontruiming met het afvoeren van puin en grofvuil: na het ontruimen van uw woning of pand rijden wij voor u naar het milieupark, zodat u niet met uw grofvuil blijft zitten.
  • Ontruimingen met tijdelijke opslag van inboedel: de inboedel die u niet meteen kwijt kunt op een nieuwe locatie, kunt u tijdelijk in onze veilige opslag stallen.
  • Zelf ontruimen samen met onze professionele ontruimhulp en verhuishulp: natuurlijk bent u van harte welkom om zelf mee te helpen tijdens de ontruiming.
  • Spoedontruiming: dient het ontruimen snel te gebeuren? Bespaar u zelf de stress en schakel Quick Movers in voor een snelle en secure afhandeling van uw woningontruiming.
  • Ontruimingen buiten kantoortijden en in het weekend: wij werken uiterst flexibel en kunnen u daarom ook terzijde staan bij ontruimingen in het weekend of buiten kantoortijden.

Kort samengevat kunt u ons inschakelen voor elke soort woningontruiming en zakelijke ontruiming. Wij kunnen u daarnaast extra services leveren, zoals de schoonmaak van het ontruimde pand. U bent van harte welkom om het ontruimen samen met ons te doen of dit geheel aan ons over te laten.

Uw wensen staan voorop tijdens de ontruiming. Wat voor soort ontruiming u ook wenst, neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Discrete hulp bij het ontruimen van uw woning

U kunt kiezen om verhuizers in te schakelen om u te helpen met het ontruimen van uw woning. Om niet in tijdnood te komen, kunt u ervoor kiezen verhuizers in te schakelen bij het helpen inpakken van de inboedel, maar ook voor enkel het vervoer van uw spullen of voor het afvoeren van puin kunt u een beroep doen op de service woningontruiming.

Kiest u voor een woningontruiming door de verhuizers van Quick Movers, dan staan wij garant voor de discretie van onze medewerkers tijdens de ontruiming.

Wij snappen dat het niet altijd gemakkelijk is om een vreemde in uw huis te laten en degene bovendien al uw spullen te laten uitzoeken en inpakken. Wij voeren echter ontruimingen uit in verschillende omstandigheden. Onze medewerkers kijken nergens van op en doen eenvoudigweg wat zij moeten doen: zij pakken uw spullen zorgvuldig in en transporteren die.

Wij gaan als verhuisbedrijf respectvol om met elke situatie: wij willen u met ons werk zorgen uit handen nemen, geen extra stress opleveren. Het waarborgen van uw privacy tijdens elke verhuizing en ontruiming is voor Quick Movers dan ook van groot belang. Wij vragen enkel om de informatie die wij nodig hebben om ons werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast ontvangen wij van u graag de informatie of u ervoor kiest om zelf aan- of afwezig te zijn tijdens de woningontruiming. U kiest zelf: als u het fijn vindt om zelf de ontruiming te coördineren, bent u van harte welkom. Als u echter liever het ontruimen geheel aan ons professionele personeel overdraagt, is dat ook geen probleem.

Met Quick Movers kiest u een discrete partij voor uw woningontruiming. Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op.

Spoedontruiming van uw woning

Het komt maar al te vaak voor: spoedontruimingen. Dit zien wij bijvoorbeeld vaak als een bewoner van een bejaardentehuis overlijdt. Om zo snel mogelijk een nieuwe huurder in de kamer te kunnen verwelkomen, dient de kamer van de overleden huurder binnen enkele dagen te worden ontruimd. Er staan namelijk genoeg namen op de wachtlijst, wat het opnemen van een nieuwe huurder des te dringender maakt.

De spoed die bij zo’n snelle ontruiming gewenst is, is echter vaak amper op te brengen voor de familieleden van de huurder. Zij hebben hun dierbare familielid verloren en worden gedwongen zich bezig te houden met praktische zaken die onder grote tijdsdruk staan.

Wij van Quick Movers nemen u graag de stress uit handen die gepaard gaat met zo’n ontruiming waarbij spoed geboden is. Heeft u, om wat voor reden dan ook, te maken met een spoedontruiming? Wij helpen u graag:

  1. Bel, mail of app ons.
  2. Wij vragen alleen om de informatie die wij nodig hebben voor de ontruiming.
  3. Vervolgens kunt u gerust zijn: uw ontruiming is in goede handen.

Als uw ontruiming binnen een zeer korte tijd moet plaatsvinden, lees dan meer over spoedverhuizing op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woningontruiming te bespreken.

Wij hebben flexibele werktijden en zijn dus in staat op korte termijn te ontruimen en uw inboedel elders onder te brengen. Moet u dus door omstandigheden snel verhuizen of een woning ontruimen om plaats te maken voor een nieuwe huurder, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Afvoeren puin en grofvuil uit de woning

Meestal komt er bij een woningontruiming niet enkel inboedel uit de woning. Een ontruiming brengt vaak een grote hoeveelheid puin en grofvuil met zich mee. Particuliere (en ook zakelijke) klanten beschikken vaak niet over de juiste vervoersmiddelen om dit op een veilige en efficiënte manier naar een stortplaats te brengen.

Quick Movers komt graag met het juiste materieel om uw puin en overbodige spullen uit uw woning of bedrijfspand af te voeren naar een kringloop of stortplaats.

Ook voor bijzondere materialen verhuizen zoals uw wasmachine, koelkast of aquarium bent u bij ons aan het juiste adres.

Woningontruiming na overlijden

Het kan erg confronterend zijn als u gelijk na het overlijden van uw dierbare de kamer of woning moet ontruimen. Dit geldt zeker wanneer de woning binnen enkele dagen of weken na het overlijden al dient te worden leeggehaald. Een ontruiming is dan een onwelkome extra taak die voor stress en frustratie zorgt.

Als u wilt, kunt u het ontruimen van de woning ook overlaten aan onze ervaren verhuizers. U kunt zich dan focussen op de uitvaart, terwijl ons verhuisbedrijf voor de woningontruiming zorgt.

Onze werkwijze bij een ontruiming bestaat uit netjes alle inboedel in verhuisdozen te verpakken en meubels te demonteren. Wij zullen het huis of de kamer na de ontruiming bezemschoon voor u achterlaten. De inboedel wordt netjes naar een afgesproken locatie gebracht. Een fijn idee dat de woningontruiming goed geregeld is als u midden in uw rouwperiode zit.

Bezemschoon opleveren van panden en inboedel ontruiming

Een woningontruiming is in de meeste gevallen onlosmakelijk verbonden met schoonmaakwerkzaamheden. Vaak is de ontruiming alleen niet genoeg, maar dient de woning schoongemaakt opgeleverd te worden.

Bij Quick Movers hebben wij personeelsleden die zich hebben gespecialiseerd in het snel en secuur schoonmaken van woningen en panden na het ontruimen of verhuizen.

Maakt u gebruik van onze schoonmaakservice, dan heeft u geen omkijken meer naar het pand dat u verlaat. Het ontruimen en het schoonmaken worden professioneel, efficiënt en voordelig voor u verzorgd door Quick Movers. Deze service sluit perfect aan bij de ontruiming van een woning of pand.

Ook als u een kleine beurs heeft, maar uw de ontruiming niet zelf kunt uitvoeren, kan Quick Movers u van dienst zijn. Door onze ruime ervaring met woningontruimingen en verhuizingen kunnen wij een strakke planning maken en uw ontruiming snel en kostenefficiënt uitvoeren.

Ontruiming van bedrijven

Heeft u een bedrijf dat gaat verhuizen en dat snel het oude pand moet verlaten? Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de zaken die achterblijven, omdat u ze niet meer nodig heeft. Juist bij bedrijfsverhuizingen is snelheid een belangrijk thema: hoe langer een verhuizing duurt, hoe meer geld de verhuizing kost, doordat u langer niet in bedrijf kunt zijn.

Quick Movers voert naast allerlei zakelijke verhuizingen ook graag de ontruiming van uw bedrijf uit. Wij leveren het oude bedrijfspand bezemschoon op en voeren alle achtergebleven zaken discreet en juist af.