Zoeken naar:

Iedereen die een verhuizing van dichtbij meegemaakt heeft, kan bevestigen dat verhuizen een vak apart is.  De kunst van het verhuizen zit in het zo efficiënt mogelijk overgaan met de gehele inboedel. Voor wie met een full-service verhuizing het gehele verhuisproces uitbesteed, hoeft zich niet druk te maken over de efficiëntie van het inpakken van dozen.

Met een full-service verhuizing van Quick Movers heeft u:
– Het verhuizen volledig uitbesteed
– Inboedel in de veilige handen van ervaren verhuizers
– Geen fysieke klachten na een dag verhuisdozen in- en uitpakken

Wat is een full service verhuizing

Wie zich liever laat ontzorgen tijdens het verhuizen, kiest voor een full-service verhuizing van Quick Movers. De verhuizers pakken uw waardevolle inboedel voor u in, vervoeren deze en zorgen ervoor dat deze op de juiste plek in de nieuwe woning geplaatst wordt. Voor Quick Movers draait een full service verhuizing om het complete ontzorgen van de opdrachtgever, van eerste verhuisdoos tot het aanschuiven van de laatste stoel aan de eettafel in de nieuwe woning.

Wie voor een full service verhuizing kiest, besteed alle verhuiswerkzaamheden uit aan Quick Movers, complete ontzorging. Wij regelen uw gehele verhuizing en de voorbereiding daarvan. Hierbij voeren wij bijvoorbeeld de volgende taken uit, afhankelijk van wat de wens bij het verhuizen is:

  • Uw inboedel van tevoren stevig en veilig verpakken
  • Meubels demonteren en transportwaardig inpakken
  • Uw oude woning bezemschoon opleveren
  • Huisraad dat u niet meer nodig hebt, bij een kringloopwinkel afleveren
  • Puin en grofvuil afvoeren
  • Uw meubels weer monteren en plaatsen in uw nieuwe woning

Voordelen van een full service verhuizing

Een full service verhuizing is prettig omdat u zo zelf niet hoeft te tillen, inpakken en inladen. Andere voordelen van een full service verhuizing zijn:

Geen geknoei met verhuisdozen en inpakwerk

De verhuizers van Quick Movers pakken de inboedel zorgvuldig en efficiënt in en zorgen ervoor dat deze uitgepakt in uw nieuwe woning op de juiste plek neergezet wordt.

Geen ritjes op-en-neer van oude woning naar nieuwe woning

Dankzij de ervaring van het team van verhuizers is uw inboedel zo ingepakt en gaat er geen kubieke meter verloren tijdens het transport. Zo kan er verhuisd worden zonder op en neer te hoeven rijden tussen de woningen.

Volledig ontzorgd verhuizen voor een goede prijs

Quick Movers biedt de voordeligste verhuizingen van Nederland. Dat geldt ook voor onze full service verhuizingen.