Zoeken naar:

Wij zijn een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf in regio Zuid-Limburg en omstreken. Ons verhuisbedrijf staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoewel wij gevestigd zijn in Zuid-Limburg doen wij ook verder door het land verhuizingen, maar ook ver daarbuiten. Dus of u nu een verhuisbedrijf Heerlen zoekt of een verhuisbedrijf Eindhoven: Quick Movers staat klaar!

Graag nemen wij voor u uw klus uit handen en maken we graag een menselijke schatting van de kosten. Wij komen graag vrijblijvend langs of brengen desgewenst op afstand een offerte voor u uit.

Professioneel verhuizen voor een goede prijs

Voor alle verhuizingen die Quick Movers uitvoert geldt: professionele service voor een goede prijs. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat ervoor staat, u de beste kwaliteit te leveren. Een in het oog springend kenmerk van onze dienstverlening is daarnaast ook de scherpe prijs bij élke verhuizing: wij geloven dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Grote verhuizingen en kleine verhuizingen

Of u nu een grote verhuizing of een kleine verhuizing voor de deur hebt staan. Of dat u nu uw gehele verhuizing wilt uitbesteden of enkel hulp zoekt met het verhuizen van enkele zware objecten: Quick Movers regelt het goedkoop voor u. Vertrouw op onze ruime ervaring. Hoe u ook wilt verhuizen, wij voeren uw verhuizing efficiënt en voordelig uit!

Onze verhuisbedrijf is flexibel inzetbaar. Mede daardoor zijn wij 24/7 beschikbaar voor uw particuliere verhuizing. Ook verhuizingen in het weekend, in de avonduren of zelfs ’s nachts zijn bij ons geen probleem.

Onze werkzaamheden bij particuliere verhuizingen

Quick Movers is inzetbaar voor verschillende particuliere verhuizingen. Te denken valt aan:

  • Kleine en grote particuliere verhuizingen
  • Van stoep tot stoep verhuizingen
  • (De)monteren van meubels
  • Meubel en/of witgoed transport en aansluiten van witgoed
  • Ontruiming van particuliere woningen
  • Bezemschoon opleveren van de woning
  • Afvoer van puin of grofvuil

Naast verhuizingen voor particulieren zijn wij ook inzetbaar voor bedrijfsverhuizingen of internationale verhuizingen. Mocht uw specifieke verhuizing hier niet tussen staan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.