Zoeken naar:

Met onze professionele verhuisservice kunt u niet alleen zeer voordelig binnen Nederland, maar ook vanuit Nederland naar geheel Europa verhuizen. Ook voor uw verhuizing terug naar Nederland vanuit een ander Europees land bent u bij Quick Movers aan het juiste adres.

Wat voor soort internationale verhuizing wenst u?

Wij kunnen u helpen met :

 • Verhuizen naar Frankrijk
 • Verhuizen naar Duitsland
 • Verhuizen naar België
 • Verhuizen naar Engeland
 • Verhuizen naar Oostenrijk
 • Verhuizen naar Denemarken
 • Verhuizen naar Spanje
 • Verhuizen naar Italië

Wilt u een prijs laten berekenen of een offerte opvragen voor uw internationale verhuizing? Neem dan contact met ons op.

Wat voor soort internationale verhuizing wenst u?

Quick Movers helpt u graag met verhuizen naar het buitenland.

Onze dienstverlening voor verhuizen naar het buitenland is even uitgebreid als die voor onze verhuizingen binnen Nederland. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u bij ons terecht kunt voor:

 • Seniorenverhuizingen naar het buitenland
 • Internationale spoedverhuizingen
 • Meubeltransport naar het buitenland

Ook voor een ontruiming in het buitenland kunt u bij ons terecht: wij ontruimen uw woning vakkundig en leveren deze bezemschoon op.

Fullservice internationaal verhuizen of enkel verhuishulp? U kiest!

Bij Quick Movers kiest u bij zowel nationaal als internationaal verhuizen zelf de servicegraad. Wilt u bijvoorbeeld enkel het vervoer door onze professionele verhuizers uit handen laten nemen? Onze verhuizers staan klaar om uw inboedel veilig en efficiënt te vervoeren naar uw nieuwe woonplaats of vestigingsplaats.

Heeft u behoefte aan een volledig voor u geregelde verhuizing, inclusief montage en demontage van uw meubelen, het inpakken van uw complete inboedel en het regelen van eventuele parkeervergunningen en douaneformaliteiten? Wij bieden u graag een fullservice verhuizing aan.

Het feit dat u bij ons zelf de servicegraad van uw internationale verhuizing kiest, brengt het grote voordeel met zich mee dat u zelf direct invloed hebt op de kosten van internationaal verhuizen. Wilt u de prijs van een verhuizing iets drukken, dan kunt u ervoor kiezen onze verhuizers enkel als verhuishulp in te schakelen en meer zelf uit te voeren.

Ook voor verhuizen naar Nederland vanuit het buitenland

Meestal hebben de internationale verhuizingen die wij uitvoeren Nederland als startpunt. Dit is echter geen vereiste. Woont of werkt u momenteel in het buitenland en hebt u plannen om binnenkort terug te verhuizen naar Nederland? Wij komen op de afgesproken datum uw kant op en verhuizen uw inboedel terug naar Nederland.

Internationale verhuizingen kosten

De kosten voor internationaal verhuizen liggen over het algemeen hoger dan de kosten voor een verhuizing binnen Nederland. Dit is niet meer dan logisch: verhuizers besteden hier meer tijd aan en rijden meer kilometers voor een internationale verhuizing dan voor de meest verhuizingen binnen Nederland.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Voor het berekenen van de kosten voor een internationale verhuizing hebben wij iets langer de tijd nodig, omdat internationale verhuizingen geregeld om een andere aanpak vragen dan een verhuizing binnen Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van een overnachting voor ons verhuispersoneel als u naar Spanje verhuist. Daarom zijn onze normale prijzen die u van ons in Nederland bent gewend NIET van toepassing op dit soort verhuizingen.

Tevens wijzen wij u er graag op dat het bij internationale verhuizingen helaas niet mogelijk is om met onze verhuizers mee te rijden. Uw eigen vervoer zal dus per vliegtuig, trein of ander (eigen) vervoermiddel moeten plaatsvinden.

Wilt u de precieze kosten van uw internationale verhuizing weten? Stuur ons dan een mail met daarin de onderstaande informatie.

Deze informatie hebben wij van u nodig voor een prijsberekening:

 • Inboedel informatie: aantal dozen, bedden, kasten, banken, wasmachines, stoelen, tv’s enz.
 • Van welk adres naar welk adres
 • Wanneer de verhuizing plaats moet vinden
 • Trappen, liften of dergelijke
 • Staat alles klaar of moet er ingepakt/gedemonteerd worden?
 • Eventuele overnachtingsmogelijkheden

Heeft u vragen over onze internationale verhuizingen? Neem gerust contact met ons op.