Zoeken naar:

Als uw leeftijd toe gaat nemen, dan kan het fijn zijn om uw grote huis in te ruilen voor een compactere seniorenwoning. Een woning waar alles gelijkvloers is is veel comfortabeler en veiliger als u wat ouder wordt.

Een seniorenverhuizing is in veel opzichten gelijk aan andere verhuizingen, maar toch zijn er wel een aantal verschillen.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden van een seniorenverhuizing, of vraag direct een offerte aan voor een verhuizing van uw eigen inboedel of de inboedel van uw ouders.

Selectie van de inboedel

Als u gaat verhuizen naar een seniorenwoning is de kans groot dat u niet uw gehele inboedel meeneemt vanuit uw oude woning. De oude woning is immers vaak een grotere woning met meerdere verdiepingen.

Het is daarom belangrijk dat er een selectie wordt gemaakt van de inboedel die mee verhuist naar uw nieuwe woning. Het makkelijkste is dat u dit zelf doet. U weet immers zelf het beste wat er mee verhuisd moet worden naar de nieuwe woning.

Onze ervaring is dat het goed is om hier op tijd mee te beginnen. Als u op de dag van de verhuizing nog moet nadenken wat wel en wat niet mee moet naar de seniorenwoning, dan is de kans groot dat er te veel spullen worden mee verhuist.

Als u weet wat er wel en niet mee verhuist moet worden, dan kan de inboedel gesorteerd worden. Eventueel kan dit met behulp van verhuisdozen die gemarkeerd zijn.

Opslag na een seniorenverhuizing

Een deel van de bezittingen die niet meeverhuist kan worden weggegooid of naar een kringloopwinkel worden gebracht. Verdere bezittingen worden vaak verdeeld over kinderen, vrienden en familie. Maar er zijn ook vaak bezittingen die nog geen definitieve bestemming hebben.

Quick Movers biedt daarom de mogelijkheid om bezittingen op te slaan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Denk hierbij aan banken en kasten, maar ook aan kleinere bezittingen. De mogelijkheden voor de opslag van uw bezittingen bespreken we graag persoonlijk, omdat het per geval verschilt hoe omvangrijk de opslag is.

Woningontruiming na overlijden

Het kan ook mogelijk zijn dat een huis moet worden ontruimd nadat een ouder iemand is overleden. Bij een woningontruiming hebben we vaak te maken met een grote hoeveelheid inboedel waar nog geen bestemming voor is.

Schakel Quick Movers in voor uw ontruiming. Wij ruimen de woning discreet en respectvol leeg en leveren de inboedel desgewenst op verschillende plaatsen af met de verhuiswagen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om puin door ons naar het vuilstort te laten afvoeren.

Professionele verhuizing van uw bezittingen

Bij een seniorenverhuizing zullen er dus vaak meerdere adressen langs gegaan worden om alle bezittingen op de juiste plek te krijgen. Efficiëntie is dan ook van groot belang bij een seniorenverhuizing. Omdat we flexibel en meedenkend zijn, weten we hier goed mee om te gaan. Met behulp van de juiste planning en gezond verstand kunnen we het aantal ritten van de verhuizing tot een minimum beperken.

Bovendien zijn onze verhuizers goed op elkaar afgestemd en kunnen ze daarmee uw inboedel veilig verhuizen. Ze werken vaak samen en weten dus precies wat ze aan elkaar hebben.

Zo wordt altijd eerst bekeken wat er allemaal verhuisd moet worden en wat de handigste manier is qua taakverdeling. Vaak doen ze eerst het zware werk met de kasten, wasmachine, koelkast en andere groot meubilair. Daarna gaan ze aan de slag met het verplaatsen van de verhuisdozen.

Verhuizen naar de stad of platteland

Als professioneel verhuisbedrijf zijn we dagelijks actief met seniorenverhuizingen. Vaak zijn de afstanden tussen de woningen vrij beperkt. Maar het aantal verhuizingen in de stad of op het platteland ontloopt elkaar niet veel.

We beschikken over het materiaal om alle seniorenverhuizingen in goede banen te leiden. Of u nu een verhuisbedrijf in Sittard zoekt, om u van de binnenstad van Sittard naar het platteland te verhuizen, graag een verhuisbedrijf in Heerlen inschakelt voor uw verhuizing naar Gouda of een verhuisbedrijf in Maastricht wilt benaderen, omdat u binnen Maastricht verhuist: wij kunnen u met iedere seniorenverhuizing verder helpen!

Kosten van een seniorenverhuizing

De kosten van iedere seniorenverhuizing is verschillend. De kosten hangen bijvoorbeeld af van de afstand tussen de locaties. Dit kunnen 2 huizen zijn, maar ook een huis en een opslaglocatie. Verder is het afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verdieping waar vandaan en waar naartoe verhuist moet worden. U kunt de kosten van een verhuizing door Quick Movers verlagen door zelf een bijdrage te leveren.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij een seniorenwoning en wat de seniorenverhuizing u kost? Laat het ons weten! Omdat we heel efficiënt verhuizen, zijn we vaak een van de goedkoopste verhuisbedrijven. Benieuwd of dat voor u ook geldt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.