Zoeken naar:

Wie zelf met twee linkerhanden gezegend is, kan de hulp van een handyman bij het verhuizen goed gebruiken. Zo kunt u de klusjes waar u geen kaas van heeft gegeten, laten uitvoeren door een allround klusjesman. 

Denk bijvoorbeeld aan een kast die gedemonteerd moet worden of de vloer die er nog uit moet worden gehaald. Het zijn klusjes waar een ervaren klusser zijn handen niet voor omdraait. Dankzij de handyman service van Quick Movers heeft u de beschikking over uw eigen vakman.

Wat doet een handyman?

Een handyman lost allerlei klusjes rondom uw verhuizing op. De brede inzetbaarheid van de handyman komt van pas bij de uiteenlopende klussen die u bij een verhuizing tegen kunt komen. De handyman is naast een ervaren klusjesman ook een ervaren verhuizer. Heeft u een kast die al jaren in de kamer staat waarvan u geen idee meer heeft hoe deze uit elkaar moet? Geen paniek! Onze handyman zijn zeer ervaren in het demonteren van allerlei soorten meubels, van IKEA tot designer. Mocht u een ingewikkeld meubelstuk hebben, dan is het natuurlijk altijd handig om de gebruiksaanwijzing bij de hand te houden of even van te voren contact met ons op te nemen.

Waar kunt u een handyman voor inzetten?

Loskoppelen van de wasmachine of het loshalen van de gordijnrail door het huis. Een handyman is met zijn kennis en ervaring de aangewezen persoon. Klussen die een handyman kan oplossen variëren van:

  • (De)montage werk
  • Wasmachines loskoppelen/aankoppelen
  • tot het verwijderen van een vloer

Een handyman kan geen: 

  • Gas aansluiten (water uitsluitend bij de wasmachine)
  • Meubels op maat maken
  • Werk verrichten waarvan de handyman zelf meldt dat het te gevaarlijk is

(De)montage werk:

De PAX-kasten van IKEA zijn doorgaans de modellen die wij het meest tegenkomen, zowel met als zonder schuifdeuren. Onze handyman kunnen deze kasten dromen. Hoe snel het demonteren/monteren gaat is afhankelijk van de hoeveelheid deuren.

Wasmachine los- en aankoppelen

Vanzelfsprekend koppelt onze handyman zonder moeite uw wasmachine los en aan zodat u direct in uw nieuwe woning aan de slag kunt.

Verwijderen van uw vloer

Bij ontruimingen kan de handyman uw vloer ook loshalen, mits deze niet is gelijmd. Dit geldt voor:

  • Parket / laminaat
  • Zeil
  • Tapijt

Staat uw vloer er niet bij? Bel/mail ons even voor de mogelijkheden.