Zoeken naar:

De medewerkers van Quick Movers leggen uitsluitend laminaat en pvc vloeren. Bij onze pvc vloeren heeft u ook nog de keus uit 2 varianten, namelijk plak en click pvc. Op alle vloeren geldt jarenlange garantie en daarbij hanteren wij adviesprijzen inclusief gratis leggen.

Welke vloeren bieden we aan?

Bij Quick Movers verdelen we de varianten in twee keuze’s:

Laminaat
Met een kwalitatief zeer hoge laminaatvloer met een dikte van 8 mm kunnen wij elke ruimte voorzien van een nieuwe look. Door ons zeer brede assortiment van ongeveer 20 verschillende laminaatvloeren hebben wij voor vrijwel iedereen wel iets wat passend is.

Onze vloeren worden inclusief GRATIS ondervloer geleverd en deze worden ook GRATIS gelegd! Tevens voldoen onze vloeren aan alle eisen, waardoor deze altijd goedgekeurd worden door de verschillende verhuurders.

PVC
Tegenwoordig zijn PVC vloeren steeds meer een echte trendzetter aan het worden. PVC vloeren zijn kras en waterbestendig en zijn bijna niet van een echte houten vloer of tegelvloer te onderscheiden. Wij bieden deze vloeren aan in de klik variant (evenals laminaat) of de plakvariant. Ons ruime aanbod onderscheid zich in houtlook en tegellook met garantie vanaf minimaal 15 jaar.

Wat kosten deze vloeren?

Bij Quick Movers hebben we voor alle laminaat vloeren een vaste prijs van € 29,95 per m2 inclusief GRATIS ondervloer en GRATIS leggen. Doordat wij de dikste variant (8 mm) aanbieden met een kwaliteitsklasse van intensief gebruik is onze laminaat geschikt voor elke ruimte.

Onze PVC vloeren zijn wisselend in prijs en variëren van € 29,95 tot € 44,95 per m2. De plak varianten zijn altijd goedkoper dan de klik varianten en ook voor deze vloeren geldt op alles inclusief GRATIS leggen.

Hoe kies ik de juiste vloer?

Zoals u van ons gewend bent staat goede service hoog in het vaandel en daarom komen wij graag vrijblijvend met al onze stalen bij u langs zodat u de vloeren in het echt kunt bewonderen. Niet in een winkel met kunstlicht maar gewoon aan de keukentafel tussen uw meubels zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Als u eenmaal een keuze gemaakt hebt bestellen wij de vloer voor u en plannen we samen een leg moment in.

Dienen alle ruimtes leeg te zijn?

Het liefste natuurlijk wel maar als dit niet mogelijk is kijken we graag samen met u naar een passende oplossing. Bij ons is geen enkele uitdaging er één teveel en ons doel is dan ook om de klant volledig te ontzorgen. Alles is mogelijk binnen Quick Movers!

Verwijderen van uw oude vloer

Moet uw oude vloer verwijderd worden? Ook dat is voor onze mensen geen enkel probleem en doen wij graag voor u. Wij kunnen uw oude vloer verwijderen en afvoeren zodat u geen enkele zorgen hebt. Voor een lekkere bak koffie doen onze mensen altijd het uiterste! 😉