Zoeken naar:

Wij streven naar een full-service pakket waarbij wij zoveel mogelijk zorgen van de klant uit handen nemen. Tijdens een stressvolle verhuizing is er niks fijner dan een bedrijf die u in alles kan voorzien, bij ons bent u voor verhuizingen, schilderwerkzaamheden en vloeren leggen aan het juiste adres! Kiest u voor Quick Movers dan kiest u voor één bedrijf als aanspreekpunt, na een kop koffie wordt alles voor u geregeld. Het enige wat u verder als klant nog hoeft te doen is er zelf van genieten na afloop, zo simpel hoort het toch?

Welke schilderwerkzaamheden voeren jullie uit?

Quick Movers bied een zeer groot aanbod aan in verschillende schilderwerkzaamheden. Alle klussen binnenshuis zijn te realiseren, maar ook vele kleine klussen buitenshuis zijn bespreekbaar.

Moet uw zolder omgebouwd worden naar babykamer? Naast een nieuwe vloer en het opzetten van uw nieuwe meubels kunnen we deze ruimte ook voor u schilderen. Bent u gestopt met roken en wilt u alles weer netjes wit geverfd hebben? Geen enkel probleem. Moet uw tuinhuisje geverfd worden? Ook dit is mogelijk. Dient iets alleen geprimerd te worden? Natuurlijk ook geen enkel probleem voor ons.

Verder hebben wij een voorkeur voor bepaalde merken materiaal maar we willen u niets verplichten, heeft u voorkeur voor andere merken dan passen wij ons net zo makkelijk aan.

De schilders van Quick Movers plakken alles netjes af en gaan zorgvuldig te werk, zodat u snel weer uit de rommel bent en kunt genieten van het mooie eindresultaat!

Welke mogelijkheden zijn er nog meer? Of welke uitdaging hebben wij niet benoemt?

Gaat u verhuizen maar moet uw oude woning nog klaargemaakt worden voor de oplevering? Dit is bijvoorbeeld ook een dienst die Quick Movers aanbied. De hele woning wordt netjes voorzien van dekkend witte muren zodat u helemaal klaar bent voor de eindinspectie.

Bij Quick Movers zijn de grenzen eindeloos en zetten we iedere dag stappen in ons aanbod en in de mogelijkheden, geen enkele nieuwe uitdaging is ons teveel. Graag kijken we samen met u naar wat mogelijk is om zo tot een passende oplossing te komen, aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op!