Zoeken naar:

Meubeltransport is, net als verhuizen, een specialisme. Onze verhuizers vervoeren elke dag meubels en zijn erin getraind om meubels veilig en efficiënt van A naar B te vervoeren.

Voor meubeltransport verhuizers inzetten is dus een goed idee: het vervoer van meubels behoort sowieso tot hun takenpakket én zij hebben het benodigde materiaal en materieel al in hun bezit.

Hierdoor kan Quick Movers uw meubeltransport goedkoop en veilig uitvoeren.

Waarom meubelvervoer uitbesteden aan Quick Movers?

Kiest u voor Quick Movers om uw meubelvervoer uit te voeren, dan biedt dit u de volgende zekerheden:

 • Professionele kwaliteit voor een goede prijs
 • Prijsopgave binnen 24 uur
 • Ook meubelvervoer in de weekenden en de avonduren
 • Voor iedere klus een passende oplossing

Goedkoop meubeltransport

Voor wie op zoek is naar meubeltransport hebben wij goed nieuws. Bij Quick Movers is uw meubeltransport niet alleen goedkoop, maar ook in goede handen.

Ook uitdagende projecten op het gebied van meubeltransport zijn van harte welkom bij Quick Movers. Wilt u bijvoorbeeld een piano, een brandkast of een antieke kast verhuizen? Neem vandaag nog contact met ons op; wij helpen u graag verder.

Meubeltransport Zuid-Limburg

Hoewel wij als werkgebied voor meubeltransport Zuid-Limburg als onze basis hebben, voeren wij niet enkel in en om Zuid-Limburg meubeltransport uit. Of u nu voor uw meubeltransport Zuid-Limburg als beginpunt hebt of bijvoorbeeld een verhuisbedrijf in Rotterdam of verhuisbedrijf in Groningen zoekt, omdat daar het startpunt is van uw meubeltransport: bij Quick Movers kunt u terecht voor goedkoop meubeltransport.

Particulier en zakelijk

Ons meubeltransport is zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Voor meubeltransport particulier kunnen wij bijvoorbeeld het vervoer van op Marktplaats gekochte meubels regelen en het vervoer van enkele zware meubels tijdens een verhuizing.

Meubeltransport particulier: ook tijdens uw verhuizing

Meubeltransport voor particulieren voeren wij in uiteenlopende situaties uit. Enkele veelvoorkomende situaties zijn bijvoorbeeld:

 • Wij kunnen uw nieuwe meubels bij de winkel of producent ophalen en vervolgens bij u thuis afleveren (ook op de dag van verhuizing, zodat u direct uw gehele nieuwe en oude inboedel op uw nieuwe adres hebt).
 • Quick Movers kan voor u bestellingen bij verschillende winkels ‘verzamelen’ en tegelijk laten bezorgen of tijdens uw verhuizing mee naar uw nieuwe adres vervoeren.
 • Tijdelijke opslag van meubels is ook mogelijk bij Quick Movers in combinatie met meubelvervoer, bijvoorbeeld als u verbouwt of verhuist.

Gaat u verhuizen en wilt u dit zelf uitvoeren, maar krijgt u graag hulp bij die verhuizing of wilt u het transport van enkele zware of waardevolle meubels uitbesteden? Dan is meubeltransport van Quick Movers een goede keuze. Ons meubeltransport particulier biedt u de volgende voordelen:

 • Geen risico op lichamelijk letsel: u hoeft zelf de meubels niet te tillen en voorkomt lichamelijk letsel.
 • Voorkom beschadiging van uw meubels of uw woning: Quick Movers heeft het benodigde verhuismateriaal en de expertise in huis om uw meubels veilig en zonder beschadigingen te vervoeren.
 • Minder stress: verhuizen is een stressvolle tijd, waarbij juist de taken waar u tegen opziet, veel stress opleveren. Met professioneel meubeltransport reduceert u de stress.
 • Vervoer wanneer het u uitkomt: wij werken zowel op doordeweekse dagen als in het weekend en ’s avonds. Het meubelvervoer kan dus plaatsvinden op een moment dat u kiest.