Zoeken naar:

GOEDKOPE TARIEVEN!

Een verhuisbedrijf inschakelen zonder zorgen? Quick Movers verzorgt uw verhuizing tot in de details voor een voordelige prijs. Zoek vandaag nog contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest voordelige optie. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij zorgen voor betrouwbare verhuizers die van aanpakken weten. Met een vriendelijke en behulpzame service helpen wij u graag met de verhuizing. Ook ontruiming, kleine klusjes of transport zijn bij ons in de juiste handen.

tarieven verhuisbedrijfVERHUIZER: €35,00 PER UUR* (MINIMUM VAN 3 UUR)
Onze medewerkers zijn uitsluitend gemotiveerde en fysiek sterke krachten. Zij verzorgen uw verhuizing tot in de details en dat gebeurd vakkundig. Onze mensen zijn goed ingelicht over de wettelijke bepalingen omtrent de verhuisvoorwaarden en ze zijn verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing. Voor een goedkope verhuizing zit u bij ons goed.
tarievenVERHUISWAGEN: €0,35 PER KM*
Onze verhuiswagen heeft een laadruimte van 22 m³ en beschikt over een laadklep. Deze is tevens uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen. De verhuismaterialen, rolmateriaal, steekwagen, verhuisdekens, spanmateriaal en gereedschap zijn inbegrepen en dat zonder extra kosten. Goedkoop verhuizen doet u bij ons!
tarieven verhuis serviceINPAKSERVICE: €35,00 PER UUR* (MINIMUM VAN 3 UUR)
Heeft u wat extra hulp nodig bij het inpakken? Dan kunt u gebruik maken van onze inpakservice. Wij pakken uw spullen snel en zorgvuldig voor u in, zodat u goedkoop kunt verhuizen.
tarieven verhuisliftVERHUISLIFT HUREN
U kunt bij Quick Movers ook terecht voor het inschakelen van een verhuislift. Dit is uiterst handig voor als u grote spullen niet via de trap, maar door het raam dient te verhuizen. Neem vandaag nog contact op met ons om goedkoop een verhuislift te huren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Toch geven wij bij Quick Movers de voorkeur aan persoonlijk contact en komen we liever even langs. Wilt u met ons bellen? Wij staan u graag te woord op het telefoonnummer 06-16081708. Wij zijn elke dag, van maandag tot zondag, telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 21:00 uur. Heeft u geen dringende vraag? Stuur ons dan gerust een appje!

* = bedragen zijn exclusief BTW