Zoeken naar:

Een spoedverhuizing zorgt vaak voor een hoop stress en zorgen. Uw inboedel moet zo snel mogelijk naar een andere locatie worden gebracht. Vaak komt een spoedverhuizing onverwacht, waardoor u zich er niet echt op heeft kunnen voorbereiden. Een voorbeeld van een spoedverhuizing is als uw huis onbewoonbaar is geworden door water- of roetschade na een brand. In dit geval moet de inboedel zo snel mogelijk worden verhuisd om verdere schade te voorkomen.

Het kan ook voorkomen dat u te maken krijgt met een woningontruiming na overlijden of na faillissement. In dit geval is het mogelijk om met spoed de woning te laten ontruimen. Voor klanten die te maken krijgen met een spoedverhuizing wordt er vaak erg tegen de verhuizing op gezien, maar voor ons als verhuisbedrijf is het niet anders dan een andere verhuizing. Wij hebben ervaring met spoedverhuizingen en begrijpen als geen ander wat dit voor u betekent. Wij ondersteunen u en helpen u zo snel mogelijk met uw spullen naar uw nieuwe onderkomen. Vraag vrijblijvend aan wat uw spoedverhuizing zal gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen van snel verhuizen

Het kenmerk van een spoedverhuizing is dat het binnen zeer korte termijn gerealiseerd is. Het kan als voordeel worden gezien dat u snel met al uw spullen op de nieuwe plek bent aangekomen, waardoor u spoedig de draad op kunt pakken in uw nieuwe woning. Het is fijn dat u ook weer snel de beschikking heeft over uw spullen. U kunt er ook voor kiezen al uw apparatuur gelijk door Quick Movers te laten aansluiten in uw nieuwe huis. Ook het terug in elkaar zetten van uw meubels is mogelijk. U kunt dan gelijk beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen, zodat u zich op de nieuwe locatie zo snel mogelijk thuis zult voelen.

Nadelen van een spoedverhuizing

Een spoedverhuizing kent helaas vaak ook een hoop nadelen ten opzichte van een ‘gewone’ verhuizing. U heeft namelijk niet de rust om uw verhuizing zorgvuldig voor te bereiden, waardoor u mogelijk wat minder nauwkeurig te werk gaat tijdens het inpakken van uw inboedel. U bent snel met uw spullen in uw nieuwe onderkomen, maar het kan zijn dat u geen tijd heeft gehad alle dozen goed te labelen of uw spullen vooraf uit te zoeken. Het naderhand uitzoeken van de dozen kan dus wat meer tijd in beslag nemen bij aankomst in uw nieuwe huis. Probeer altijd uw hoofd koel te houden tijdens de spoedverhuizing en probeer waar mogelijk, geordend te werk te gaan.

Wat kost een spoedverhuizing?

U zult merken dat veel verhuisbedrijven een hogere prijs rekenen bij een spoedverhuizing. Quick Movers vindt dat u al genoeg zorgen heeft en rekent voor een spoedverhuizing doordeweeks geen extra toeslagen. Ook voor verhuizen in het weekend wordt het standaard gerekend. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven voor uw spoedverhuizing.